De droom over het luisteren naar muziek symboliseert een thema voor het soort emoties dat je voelt. Een heersende stemming of sfeer in een bepaald aspect van je leven. Vraag jezelf af hoe muziek of muzikant je laat voelen als je ernaar luistert. Overweeg de woorden voor de muziek die u droomt van met extra betekenis. In veel gevallen weerspiegelen de teksten van een lied echte emoties. Probeer na te denken over hoe de brieven van toepassing kunnen zijn op uw huidige leven of emotionele toestand. De droom over discordante hoorzitting of out-of-tune muziek symboliseert ongeluk, gebrek aan harmonie en problemen in je wakende leven. De droom van het afspelen van muziek voor anderen kan een stemming of omgeving weerspiegelen die u probeert te creëren. Ideeën, verhalen of acties van jullie die bepaalde gevoelens aan anderen projecteren. Misschien wilt u anderen beïnvloeden, of ze het gevoel een bepaalde manier. Dromen van muziek kan ook de vertegenwoordiging van de relatie, opschieten, of verbinden. Voorbeeld: Één persoon droomde van zachte zachte muziek. In het echte leven zijn ze een gast in iemands huis en we worden zeer welkom en veilig voelen. De zachte muziek weerspiegelt de gezellige veilige sfeer die op hen wordt geprojecteerd. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan om luide muziek uit te schakelen. In het echte leven had hij slechts een week van het werk doorstaan zeer chaotisch en snel.

…Dromen om in een muziekkamer te zijn of naar een klassiek muziekconcert te luisteren, voorspelt dat er in de nabije toekomst aangename vakanties zullen zijn, evenals succes en erkenning in het vak van de dromer. Als de dromer een jong persoon is, dan verwijst deze droom naar de geneugten van liefde. Dromen om op een vulgaire plek te zijn en naar vulgaire muziek te luisteren, geeft aan dat vriendschappen en de omgeving waarin de dromer leeft niet aan te bevelen zijn, en dat de zakenpartners van de dromer niet betrouwbaar zijn. Dromen van het luisteren naar mooie muziek suggereert dat er binnenkort onverwacht succes zal zijn. Dromen van aangename en luide muziek betekent dat er op veel manieren slechte tijden komen, zoals familiegeschillen, ziektes, sentimentele teleurstellingen, enz. Dromen van muziekinstrumenten suggereert dat de dromer binnenkort aangename verrassingen zal ontvangen (entertainment, feesten, uitstapjes, enz. ). Dromen van kapotte, oude of onbruikbare instrumenten, kondigt verschillende moeilijkheden, aanwezigheid van vijanden en onbetrouwbare concurrenten aan. Wanneer een vrouw deze droom heeft, voorspelt dit een moeilijke toekomst met betrekking tot huwelijk of gezin. Dromen van zingende vogels of zachte maar levendige muziek is een gunstige droom die succes voorspelt in zaken, werk, sentimentele zaken en in gezinsaspecten….

De droom over klassieke muziek symboliseert gevoelige gevoelens over het waarnemen van alles wat er gebeurt in de situatie door respectabel en beminnelijk. Het cultiveren van een heerlijke sfeer of aangenaam klimaat voor anderen. Positief, klassieke muziek kan weerspiegelen het stimuleren van een sfeer waar u en anderen niet willen iets gevaarlijks gebeurt op alle mededelingen. Gedempte gevoelens over een negatieve situatie die gaande is. Blijf optimistisch of doelbewust met uitzicht op slechte dingen gebeurt, dus niemand voelt zich slecht. Gevoeligheid over een situatie die mooi alleen. Situaties waarin je probeert om de gevoelens van je mensen te respecteren. Negatief, klassieke muziek kan weerspiegelen gespannen gevoelens over het opvallen van iets onaangenaams. Een stemming die onder druk gezet voelt om zich als een geweldig persoon te gedragen. Een situatie waarin u of iemand anders te dramatisch of te gevoelig is. Opraken vermijd zorgen te maken of de aandacht vestigen op het echte probleem.

Om te luisteren naar zachte en harmonieuze muziek in je droom, het is een goed voorteken van welvaart, plezier en de uitdrukking van je emoties op een positieve manier. Muziek is bedoeld om de ziel te genezen. Luisteren naar discordante muziek wordt uitgelegd als de droom met belangrijke symboliek voor de dromer. Deze droom betekent ongeluk en problemen thuis.

…Harmonieuze en rustgevende muziek horen in je droom is een goed voorteken van welvaart, plezier en uitdrukking van je emoties op een positieve manier. Muziek geneest de ziel. Het horen van dissonante muziek tijdens je droom duidt op ongeluk en problemen thuis….

De droom over rap muziek symboliseert een goed gevoel pronken, arrogant, of gênant anderen dat je beter bent dan ze zijn. Een goed gevoel opscheppen of het weergeven van uw superioriteit voor iedereen te zien. Het gevoel dat je moet zijn te groot. Negatief, kan de rapmuziek u of iemand anders weerspiegelen die over het voelen goed denkend is dat zij het grootst of krachtigst zijn.

De droom over country muziek symboliseert een goed gevoel om niets te merken hoeft te veranderen. Er worden altijd emoties gegenereerd die altijd goed aanvoelen, beseffend dat het leven eenvoudig is of nooit ophoudt de weg te zijn. Liefde nostalgie, herinneren of genieten van het zien van het leven zich herhalen. Negatief, kan de landmuziek gevoel van schande weerspiegelen dat wordt gehinderd dat iemand houdt van nooit het gedrag te veranderen u voor verliezers voelt. Gehinderd worden door iemand die zich goed voelt, nooit opgroeien.

Altijd een goed voorteken. Een teken van geluk en overweging, en als het bij mensen met spirituele aspiraties opkomt, is het een teken van vroomheid en verheffing….

(zie MUZIKALE INSTRUMENTEN)

…Dromen van het luisteren naar muziek afkomstig van een accordeon of een soortgelijk muziekinstrument, suggereert dat je snel zult genieten van al het plezier dat je wilde hebben; als de muziek van ver komt, dan geeft dat aan dat je in plaats van plezier in de nabije toekomst verdriet of ziektes zult ervaren….

…Dromen dat je aan het dansen bent, kondigt aanstaande feestdagen, plezier, vreugde, sentimentele veroveringen en materiële prestaties aan. Dromen om te dansen met kleren uit het begin van de eeuw, met zachte en romantische muziek zoals walsen, suggereert dat je heel rusteloos leeft en verlangt naar het herwinnen van je mentale en emotionele balans. Dromen dat je een gekostumeerd bal draagt ​​of carnavalsmaskers draagt, geeft aan dat je op zoek bent naar plezier, plezier, en je zult het snel vinden, maar als een natuurlijk gevolg zal het eindigen in hoofdpijn en andere problemen, vooral als de dromer dat is een vrouw; bij een man duidt het op problemen in de zaken die hij afhandelt. De kostuums en maskers hebben altijd leugens, bedrog, fraude en verliezen aangegeven. Dromen dat je op een modern dansfeest bent, met luide muziek en bijzondere kleding, suggereert dat je in een onaangename omgeving leeft of werkt, dat het je psychologisch en emotioneel uit balans brengt en het symboliseert dat je uit deze situatie wilt komen. Dromen van een dans waarin vrouwen zich provocerend kleden en mannen een pervers gezicht vertonen, duidt op immoraliteit, erotiek en degeneratie en is een waarschuwing die je vertelt om niet in excessen te vervallen. Dromen dat je een dansleraar bent, suggereert dat je de echt belangrijke dingen negeert om voor frivole en onbeduidende dingen te zorgen. Een jonge vrouw die droomt van haar vrijer of minnaar als dansleraar insinueert dat ze er niet volledig op vertrouwt dat zijn bedoelingen serieus zijn, maar als ze ervan droomt met hem te dansen, geeft dat aan dat ze geen van beiden serieuze bedoelingen hebben….

…Als een vrouw droomt dat ze de zoete muziek van een gitaar hoort, maar ze het muziekinstrument niet ziet, suggereert dit dat als ze niet standvastig en sterk staat, ze dan midden in een ongeoorloofde relatie terecht kan komen. of ze zou tenminste door valse minnaars kunnen worden misleid. Dit is een zogenaamde sirene-oproep. Als je een gitaar met gebroken snaren ziet, suggereert dit dat alle harmonie die je omringt snel zal verdwijnen, en het kan zelfs duiden op sentimentele breuken. Als een man droomt met muziek die door een gitaar wordt gespeeld, suggereert dit dat hij waarschijnlijk wordt gedreven door moeilijke liefdesrelaties die hem uiteindelijk problemen kunnen bezorgen. Als je droomt dat je zingt en een gitaar of ander snaarinstrument bespeelt voor een vrouw, geeft dit aan dat je liefdesintenties wederkerig kunnen zijn. Als je in die droom ook wordt vergezeld door vrienden die ook zingen en een instrument bespelen, suggereert dit dat vroeg of laat sommige mensen zullen terugkeren en aan je zijde zullen staan. Elke persoon die droomt dat hij / zij een gitaar speelt, hoewel hij / zij niet weet hoe hij / zij het moet spelen; het suggereert dat ze ernaar verlangen om harmonie en liefde om zich heen te voelen….

Als je droomt van de doedelzak en luister naar melodieuze en mooie muziek buiten die mondharmonica symboliseert tevredenheid en geluk. Als u droomt van het luisteren naar verschrikkelijke muziek spelen harmonica duidt ramp en ongeluk, die u kan worden geconfronteerd in de nabije toekomst.

Dromen dat je in een concert symboliseert situaties waar je niet de zorg over iets, behalve beseffen dat je je goed voelt de hele tijd. Ga uit van je manier om een goed gevoel op te merken. Het maken van een inspanning of proberen je best om plezier te hebben. Concerten kunnen sociale bijeenkomsten of momenten weerspiegelen waarop je altijd iets doet wat je leuk vindt. Denk na over de manier waarop de muziek van de band je laat voelen en hoe dat gevoel van toepassing kan zijn op een positieve situatie in je huidige leven. Zwarte of negatieve muziek op een concert kan weerspiegelen ander mensen het bewustzijn van een goed gevoel over iets wat ze niet graag heel veel. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een concert te zijn met een vriend. In het leven wakker, sprak hij altijd met iedereen die hij wist over de voorbereidingen om zijn huis te verkopen en uit te gaan naar een prachtig tropisch land. Voorbeeld 2: Een jongeman droomde ervan om kaartjes te ontvangen voor een concert van een vriend. In het echte leven nodigde die vriend hem uit om later die dag een film te kijken.

…Dromen van een piano geeft aan dat de dromer binnenkort een feest zal bijwonen. Als er op dit feest vrolijke muziek is, betekent dit dat er aankomend succes is. Als de aantekeningen tegenstrijdig zijn, suggereert dit dat het met de zaken van de dromer niet goed gaat. Droevige muziek kondigt verdriet en frustratie in de nabije toekomst aan. Dromen van een kapotte of onbruikbare piano suggereert dat de dromer verouderde methoden gebruikt om zaken af ​​te handelen, waardoor hij of zij kansen en winst verliest….

Om te luisteren naar een lied in een droom, duidt het verlangen naar iets of vreugde die heeft, afhankelijk van de stijl van de muziek, zoals bijvoorbeeld dat langzame liedjes zou wijzen op rust of wensen dat je het ervaart, maar de springerige en vrolijke muziek brengt gelukkige emoties en ervaringen, die heeft. De dromer moet ook aandacht besteden aan de teksten van het lied, want hij kon verbergen een zeer belangrijke boodschap en betekenis.

De droom van iemand die uw naam symboliseert een aspect van uw persoonlijkheid die aandacht of macht verlangens. De droom van een naam die je nog nooit eerder hebt gehoord symboliseert een aspect van je persoonlijkheid gebaseerd op hoe die naam je laat voelen. Vraag jezelf af welke gedachten of gevoelens je hebt de naam te horen. Bijvoorbeeld, ik ken niemand genaamd Chad, maar als ik die naam hoor geeft het me het gevoel dat ik een persoon ben die ze echt leuk vinden. Dus als ik droom over een persoon genaamd Chad zou het symboliseren mijn gevoelens van aangenaam meer dan ik meestal doen. De droom over mensen die je kent andere mensen namen symboliseert aspecten van hun persoonlijkheid die beïnvloed of gecontroleerd door andere aspecten van hun persoonlijkheid. De droom over mensen wiens namen je nooit kent symboliseert je gevoel dat iets in je leven onbereikbaar of onbekend voor je is. Je denkt misschien dat een doel niet voor altijd kan worden gesteld. Het kan ook de representatie van gevoelens zijn dat je niet in staat bent om te weten wat je probleem is of waarom er iets gebeurt met je.

…Als je alcohol drinkt, betekent dat vluchtige vreugde, momenten van onaangenaamheid die gepaard gaan met oppervlakkig geluk. Als u koud water drinkt, betekent dit dat u een korte trip zult maken; als je heet water drinkt, hoor je van een bruiloft….

De droom over een stripboek symboliseert het verhaal of dagdromen van ongelooflijk krachtige exploits. Vertel of hoor verhalen waar alles geweldig of krachtig is. Een verlangen om deel te nemen aan een ongelooflijke of kansen trotseren de ervaring. Negatief, kunnen de grappige boeken heel wat nadruk op het tonen van ongelooflijke macht en niet genoeg in realistisch onder ogen ziende problemen met de eigenschappen weerspiegelen u momenteel hebt. Het gevoel dat geweldig of zeer krachtig is de enige manier waarop je misschien geïnteresseerd zijn in het oplossen van een probleem of het maken van iemand als jij. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan om zichzelf te zien die stripboeken wilde kopen. In het echte leven heeft ze gedumpt haar vriendje voor zijn te veel van een partij meisje en wilde haar ex te imponeren met hoeveel ze was veranderd door het krijgen van verbazingwekkende cijfers op school.

…Luizen in een droom betekenen werelds succes en voorspoed. Als iemand in een droom luizen in zijn hemd aantreft, betekent dat dat hij een schenking krijgt of een leidende positie moet vernieuwen. In een droom kunnen luizen in iemands hemd ook iets vertegenwoordigen waarvan men niet wil dat het lang meegaat. Als iemands hemd van een lap is gemaakt, of als het in de droom aan flarden ligt, betekent dat schuldenlast. Luizen op de vloer in een droom vertegenwoordigen zwakke mensen. Als ze de persoon in zijn droom omringen, betekent dit dat hij zich mengt met zulke mensen. Als hij ze in de droom haat, vertegenwoordigen ze zijn vijanden, hoewel ze hem geen kwaad kunnen doen. Als ze hem in de droom bijten, vertegenwoordigen ze mensen die hem belasteren. Als een luis in een droom van zijn borst wegvliegt, betekent dit dat zijn zoon of een werknemer weggelopen is van zijn huis of bedrijf. Als een grote luis in een droom uit je vel komt, betekent dit dat je je leven verliest. Een luis in een droom stelt ook een vrouw, een huishoudster, een zoon, een ziekte, een binnenvallend leger, soldaten, depressie of nood voor. Voor een heerser of een politieagent vertegenwoordigen luizen zijn helpers. Wat een leraar betreft, vertegenwoordigen luizen in een droom zijn studenten, en voor kooplieden vertegenwoordigen ze zijn jaloerse concurrentie, terwijl ze voor een ambachtsman of handelaar belastingen bedoelen. Wat zieke mensen betreft, vertegenwoordigen luizen in een droom een ​​schijnbaar blijvende ziekte. Een luis doormidden snijden in een droom betekent goed zijn voor je kinderen. Een luis eten in een droom betekent iemand roddelen. Een kolonie luizen in een droom vertegenwoordigt straf. Luizen in een droom vertegenwoordigen ook iemands gezinsleden of familieleden die het gezin roddelen, belasteren en verdelen. Een invasie van luizen in een droom betekent zegeningen, rijkdom, verlichting van moeilijkheden, het wegnemen van alle zorgen en verdriet. Het doden van een luis in een droom betekent hetzelfde in waakzaamheid. Als iemand wakker wordt uit een droom waarin luizen hem aanvielen, betekent dit dat hij niet zal ontsnappen aan depressie, moeilijkheden of tegenslagen. Als je in een droom een ​​luis uit je shirt of kledingstuk oppakt, hoor je leugens. Als iemand allergisch wordt voor luizen en in een droom begint te jeuken, betekent dit schulden. Plantluizen in een droom vertegenwoordigen toorn, een ramp of een straf. (Zie ook Nit)…

de droom over stereoluidsprekers symboliseert de communicatie van gevoelens. Verbale of non-verbale gebaren die anderen waarschuwen hoe je je voelt. Je vermogen om je gevoelens tot uitdrukking te brengen. Muziek die uit een luidspreker komt, kan het gevoel weerspiegelen dat jij of iemand anders uitdrukt. De droom over vreemde geluiden afkomstig van een spreker kan verwarrende berichten vertegenwoordigen die jij of iemand anders geeft over je ware gevoelens.

Dromen dat je marcheert op het ritme van de muziek betekent teamwork. Het duidt ook op zijn aspiraties om soldaat of openbaar ambtsdrager te worden. Om mensen te zien marcheren in hun droom, het duidt op hun verlangens te willen associëren met mensen in het openbaar ambt.

…Luister naar zijn muziek, doelen zullen worden vervuld, hetzij op korte of lange termijn, de nodige liefde, vreugde en plezier. Een viool aanraken betekent: verre mensen bij elkaar brengen, iemand die afwezig is terugkeren, verzoening. Kapotte of verlaten viool betekent ontberingen, ellende en ziekte….

…(Jester | Muziek) In een droom vertegenwoordigt een doedelzakspeler iemand die ergens naar verlangt, of die graag iets wil zeggen of doen, of hij zou ijdel gepraat kunnen zijn. Een bruiloftspeler in een droom staat voor festiviteiten. De rechtbankpijper in een droom stelt een leger voor dat ten oorlog trekt. Een doedelzakspeler in een droom vertegenwoordigt ook een obituarist, een aankondiger van een moord, iemand die een overspelige ontmaskert, of iemand die een geheime prostitutiering ontdekt en deze leiders ontmaskert. Een doedelzakspeler in een droom kan ook iemands anus aanduiden. Een onbekende doedelzakspeler in een droom betekent lijden aan een geslachtsziekte. Een doedelzakspeler kan ook een rouwende zijn, een goede moeder, of misschien een slechte moeder die van haar kind beroofd is….

…(Sing. Jinni) Een creatie van een rookloos vuur. Onder de djinn zijn sommigen gelovig, terwijl anderen satans zijn. Dit in tegenstelling tot mensen die op aarde zijn geschapen en onder hen zijn sommigen gelovigen en anderen zijn menselijke satans. Djinn in een droom vertegenwoordigen fraude, bedrog, sluwheid, verraad, verraad, diefstal, alcoholisme, bedachte religieuze praktijken, reizen, muziek, bars, trucs, goochelarij, illusie, tovenarij en magie. Als iemand in een droom in een djinn wordt getransformeerd, betekent dit dat hij dergelijke kwaliteiten zal verwerven. Als iemand een djinni ontmoet die waarachtigheid, kennis en wijsheid vertoont die herkenbaar is voor de persoon in de droom, betekent dit dat hij goed nieuws zal ontvangen. Jinn in een droom bij de deur zien staan, betekent verliezen, een belofte die moet worden nagekomen, of pech ervaren. Als je Jinn je huis ziet binnenkomen en daar in een droom werk doet, betekent dit dat dieven dat huis kunnen binnenkomen en grote verliezen kunnen veroorzaken. Als iemand zichzelf de Koran in een droom ziet onderwijzen aan een bijeenkomst van Djinn, betekent dit dat hij zal worden aangesteld in een leidende positie. Jinn vergezellen in een droom betekent vertrouwd zijn met, en het gezelschap houden van mensen met kennis, of mensen met innerlijke kennis. Als iemand in een droom een ​​vrouw uit de djinn trouwt, betekent dit dat hij met een onbeschaamde vrouw zal trouwen, of dat hij een grote ramp kan lijden. Als een rechtvaardig persoon zichzelf Jinn in een droom ziet ketenen, betekent dit dat hij vasthoudt aan zijn gebeden, vasten, zijn vleselijke zelf en lage verlangens beheerst. Een gevecht aangaan met Jinn in een droom betekent dat iemand veilig zal zijn voor hun kwaad. Vriendschap sluiten met een bekende leider onder de Jinn in een droom betekent politieagent worden en er een beroep van maken om criminelen en bandieten te achtervolgen. Het zou ook kunnen betekenen dat iemand een geleide man van kennis of een leraar zou kunnen worden. Jinn zien samenkomen in een bekende plaats in een droom kan ook wijzen op de aanwezigheid van slangen, schorpioenen, of wat menselijke wezens vrezen in de wildernis. (Zie ook Dragon | Pompoen)…

…Een kerkorgel is de voorbode van ceremonies van een soort dat we zullen kennen door het muziekstuk dat we horen en de omstandigheden van dit luisteren. Als het geen kerkorgel is, geeft het nieuws en gebeurtenissen aan, dat zal positief zijn of niet, afhankelijk van de gespeelde muziek….

De droom over de FBI vertegenwoordigen discipline of het opleggen van gedrag dat is permanent en compromisloos. Een controlementaliteit die geeft om nooit excuses of hiaten toe te staan. De droom van wordt nagestreefd door de FBI kan de dreiging van permanente verandering die u doet al het mogelijke te vermijden. Je bent bang dat je nooit meer doet wat je wilt. You may have pushed your limits too far. De droom over de FBI arresteren u kan een grote verandering die je gedwongen werden te maken en dat nooit u terug te gaan naar wat je aan het doen waren, ooit weer weerspiegelen. Geen excuses of gaten meer. Ten slotte moet je de muziek onder ogen zien of volgens de regels spelen.

Degene die de compacte schijf in zijn droom ziet, lijdt aan het gebrek aan vreugde, geluk en activiteiten. De droom geeft ook de nieuwe kansen die je krijgt. Het belangrijkste deel van de droom is wat voor soort muziek heb je gezien? Veel nummers of artiesten worden geassocieerd met bepaalde herinneringen of mensen, dus je moet uitzoeken welke titel en type nummers ze waren.

De droom van het schrijven van muziek symboliseert je hoop dat andere mensen je gevoelens over een onderwerp zullen delen. Het kan ook de vertegenwoordiging van uw hoop dat andere mensen zullen zijn als iets wat je creëert of dat ze een goed gevoel over uw ideeën. Als alternatief kan het componeren van een nummer weerspiegelen dat u uw gevoelens wilt uiten.

De droom over springen gelukkig als je loopt symboliseert het bewustzijn van een zelf aanbidden met zich zorgen te maken op alle. Denken dat een bepaald gebied van je leven te zijn zal altijd perfect zorgeloos. Dromen dat je het negeren van de tijd symboliseert je bewustzijn van bepaalde gebeurtenissen niet langer zo belangrijk. Denken dat een bepaald gebied van zijn leven was belangrijk of ernstig en beseffen dat het niet was. De droom over het overslaan van een maaltijd symboliseert gevoelens dat een deel van uw plannen of projecten overbodig zijn. Het overslaan van het ontbijt kan een wens weerspiegelen om het begin van een ervaring of situatie te vermijden. Het overslaan van de lunch symboliseert een verlangen om te voorkomen in het midden van een situatie ervaring. Het overslaan van het diner kan wijzen op een verlangen om te voorkomen dat het einde van een situatie. Om te dromen dat een plaat of een lied negeert symboliseert ervaringen die je het gevoel een bepaalde manier die niet zo lang duren als je wilt. Onderbrekingen van uw goede weer. Opzettelijk negeren van muziek kan wijzen op een verlangen om te vermijden of gaan door ongemakkelijke emotionele situaties. De droom over het overslaan van scènes in een film symboliseert uw poging om ongewenste delen van een ervaring die je ondervindt te vermijden of over te nemen. Het kan ook de vertegenwoordiging van ongeduld of willen voorkomen dat het verspillen van tijd.