…(Omslag | Omhelzing | Postpakket) Een envelop in een droom betekent geld, behalve als hij verzegeld is, dan betekent het reizen. In een droom betekent een envelop ook overwinning in iemands leven, het bereiken van iemands doel, leren over een aangenaam verhaal, of het kan een vat, geld of kennis vertegenwoordigen….

Dromen over of zien in enveloppen de droom, betekent anticipatie of gelegenheid. Dromen of zien in een droom zonder enveloppen te openen, geeft verdriet nieuws en gemiste kansen.

…Dromen van gewone enveloppen, brieven of telegrammen, kan betekenen dat u verwacht nieuws te ontvangen en dat ze binnenkort zullen komen. Als de envelop zwart is, is dat slecht nieuws. Als het een telegram is, zal het verschrikkelijk zijn. Dromen met correspondentie-enveloppen zijn sterk verbonden met het ontvangen van nieuws. De envelop impliceert ook veranderingen in ons bestaan ​​en een aanbeveling voor ons om enkele wijzigingen aan onze projecten aan te brengen. De betekenis van de droom hangt sterk af van de vorm van de envelop, het adres, wie hem heeft verzonden, het materiaal, de kleur en de omstandigheden in de droom. In verband met leuke situaties is het meestal een goed voorteken. De verschillende aspecten en elementen op de envelop moeten worden geanalyseerd, aangezien de meeste gevallen een nauw verband houden met de specifieke situaties van de dromer en zijn / haar onderbewustzijn. Dromen dat er een envelop wordt geopend, betekent vaak slecht nieuws. Het betekent verraad, we zullen vertrouwen krijgen dat ons waarschijnlijk alleen maar verdriet en bitterheid zal brengen….

De droom over een envelop symboliseert een persoonlijke of privé boodschap. Een teken dat jij of iemand anders iets belangrijks te zeggen heeft. De droom van het openen van een envelop kan weerspiegelen de wakende leven situaties waar u of iemand anders is het vinden van over een persoonlijke boodschap of een prive-kwestie. Het aanvaarden van een kans of ervoor kiezen om de waarheid te leren. De droom over het doelbewust verlaten van een gesloten brief kan een gebrek aan interesse in communiceren of wordt geassocieerd met iemand weerspiegelen. Niet geïnteresseerd zijn in wat iemand anders te zeggen heeft. Het gevoel dat een vraag, geheim of gelegenheid is beter alleen. De voorkeur aan leven met onzekerheid. Negatief, kan het een teken zijn dat u bang bent om de waarheid te ontdekken, of meer te leren over een gevoelige kwestie.

…Deze droom onthult een verlangen om iets te ontvangen dat onze huidige situatie kan veranderen. Als de envelop iets onaangenaams of leegs bevat, duidt dat op angst. Als we een brief schrijven, en het is moeilijk voor ons om dat te doen, weerspiegelt dat ook angst. Het breken of verbranden van de brief symboliseert het breken met een vriend of een familielid. Om een ​​anonieme brief te ontvangen, betekent dit dat er iets is dat ons geweten stoort. Als het onleesbaar is, toont het onenigheid of gemiste afspraken….

…(Accolade | Hug) Iemand omarmen in een droom betekent een lang leven. Een overleden persoon omhelzen betekent ook een lang leven. Als een overleden persoon de persoon die de droom ziet omhelst en hem in een droom niet loslaat, betekent dit zijn dood. Een bekend persoon omarmen in een droom betekent met hem omgaan. Je vijand omarmen in een droom betekent vrede met hem sluiten. Er wordt ook gezegd dat een omhelzing in een droom het uitwisselen van lofbetuigingen betekent. Een omhelzing in een droom betekent ook vriendelijkheid, liefde voor elkaar, reizen, aankomen van een reis en verdriet of angst wegnemen. Een omhelzing in een droom wordt ook geïnterpreteerd als geslachtsgemeenschap. Een vrouw omarmen in een droom betekent liefde voor de wereld en wanhoop bij het ontvangen van enige beloning in het hiernamaals. Een man in een droom omhelzen betekent hem steun verlenen en hem helpen. De stam van een boom in een droom omarmen, betekent zich overgeven aan hypocrisie. Iemand omhelzen en in een droom zijn hoofd op zijn schoot leggen, betekent hem zijn kapitaal toevertrouwen of voor hem werken. (Zie ook Envelop | Knuffel)…

Als je droomt van het adres dat je vroeger woonde, symboliseert het je verleden. Zorg ervoor dat u kijkt naar uw verleden en als er geen onjuiste beslissingen die u hebt gemaakt, aarzel dan niet, maar leren van hen. Als je droomt van het nieuwe adres, is dit een teken dat je nieuwe veranderingen in je leven moet aanbrengen. Misschien kan de verandering een nieuwe baan, of nieuwe partner of nieuwe levensstijl zijn. Als u een adres op een envelop schrijft en verzendt, betekent dit dat er meer mogelijkheden zijn om erachter te komen. Wanneer u een belangrijke verandering in je leven, zorg ervoor dat je twee keer nadenken voordat u de definitieve oplossing te maken.

…Het symboliseert wat verdwijnt of sterft. De sleutel tot de droom wordt geleverd door de naam van wat is verpakt. De mate van ondoorzichtigheid van de envelop is ook belangrijk, het zal de mate van dood of diepte aangeven waarin het onderbewustzijn begraven ligt….

(Zie Deken | Envelop | Irreligieus | Schaduw | Inpakken)

(Zie envelop)